YAKA Marketler Zincirinden İndirim Kampanyası

YAKA Marketler Zincirinden İndirim Kampanyası
YAKA Marketler Zincirinden İndirim Kampanyası

Van’da kısa bir süre önce Tüketim Sektörüne 9 Şube ile hizmet vermeye başlayan Van’ın yeni nesil markası Yaka Marketler Zinciri indirim günlerine başlıyor.

Kısa bir süre önce 9 şube ile Van halkının hizmetine başlayan Yaka Marketler Zinciri, indirim kampanyası başlatacak. 15 Ocak’ta başlayacak olan kampanya 26 Ocak’ta son bulacak.

Van’ın yeni nesil markası Yaka Marketler Zinciri ciddi bir ivme yakalayarak tüketim sektöründe bir numara olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor. 9 şube 220 personel ile istihdam alanına da ciddi katkısı olan Yaka Marketler Zinciri, halkın alım gücüne etki edecek indirim kampanyaları düzenleyecek.

Ocak 15 tarihinde başlatılacak indirim kampanyası ile ilgili açıklama yapan Yaka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman, ‘’ Kısa bir süre önce 9 şubemiz ile Van halkının hizmetine başladık. Tüketim sektöründe ciddi bir ivme kazanarak zaman zaman halkın alım gücüne etki edebilecek kampanyalar düzenleyeceğiz. Bu kampanyalarımızın ilkine 15 Ocak’ta start vereceğiz. Tüm şubelerimizde çeşitli ürünlerimizde indirimler var. Bu indirimlerin yanı sıra zaman zaman büyük indirim kampanyaları da düzenleyeceğiz. Ocak ayı içinde başlatacağımız kampanyamızda halkımızın alım gücüne etki edebilecek ciddi bir indirim kampanyası başlatacağız. 25 bin ürün yelpazemizde çeşitli kalemlerde indirimlerimiz olacak. Uygulayacağımız indirim kampanyamız tüm halkımıza hayırlı olsun’’ dedi.