Yaka Marketler Zinciri Van'da bir ilke imza attı

Yaka Marketler Zinciri  Van'da bir ilke imza attı
Yaka Marketler Zinciri Van'da bir ilke imza attı

Van'da kısa bir süre önce 9 şubesi ile halkın hizmetine başlayan Yaka Marketler Zinciri bir ilke imza attı. 7364 Çölyak hastasının olduğu ilimizde Çölyak Hastalarına özel royun oluşturdu.

Sosyal sorumluluk projesi anlayışı ile de Tüketim sektörüne farklı bir ivme kazandırmayı hedefleyen Yaka Marketler Zinciri, Çölyak hastalarına özel Glutensiz ürün reyonunu hizmete açtı. Van'da Çölyak hastalarının Glutensiz ürün bulma konusunda yaşadığı sorunlara çözüm noktasında farklılık yaratan Yaka Marketler Zinciri, İskele Şubesinde Glutensiz ürün reyonu açarak Van'da fark yarattı.

Van Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Gıyasettin Şevgin ve Dernek Başkan Yardımcısı Sibel Yıldızbaş İskele Şubesinde açılan Glutensiz Ürün Reyonunu ziyaret ederek Yaka Marketler Zinciri Yönetin Kurulu Başkanı Yavuz Karaman’a teşekkür etti.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yaka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman, " Van'da Çölyak hastalarının yaşamış olduğu sorunu yakınen takip eden biriyim. Çölyak hastalarımızın Glutensiz ürün tedarik etme konusunda yaşadıkları sıkıntılara çözüm bulmak adına iskele şubemizde Glutensiz ürün reyonu açtık. Van halkı her zaman hizmetin en iyisine layıktır. Bizler elimizden geldiği müddetçe imkanlarımız el verdiği sürece kampanyalar yaparak halkın alım gücüne ciddi manada katkıda bulunuyoruz. Bu kampanyalarımızın yanında ise Soyal sorumluluk bilinci ile Çölyak hastalarının Glutensiz ürün bulma sorunlarına çözüm olarak İskele Şubemizde Glutensiz ürün reyonunu hizmete açtık. Tüketim sektöründe iyi bir hizmet anlayışıyla, kaliteli ürün yelpazemiz ile halkımıza hizmet etmekten mutluyuz" dedi.

İskele Şubesinde açılan Glutensiz ürün reyonunu ziyaret eden Van Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Gıyasettin Şevgin, uygulamadan memnun olduklarını dile getirdi.


Van Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Şevgin, ‘’Öncelikle böylesi bir sosyal sorumluluk projesine imza atan Yaka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman’a teşekkür ederim. Çölyak hastaları olarak hep şunu diyoruz, bizim gibi düşünenler ancak bizleri anlar. Yaka Marketler Zinciri Yönetimi de bizler gibi düşünüp böylesi bir projeye imza atmışlardır. Çölyak Hastalarının Van’da bulamadığı birçok ürünü tedarik etmişler ve Glutensiz reyon oluşturmuşlar. Çölyak Hastaları Yaka Marketler Zinciri İskele şubesinden gelip rahatlıkla Glutensiz Ürün alabilirler. Bizler Van’da Glutensiz ürün satışları için birçok yer ile görüştük. Fakat bu görüşmelerimiz sonucu çokta faydalı satış yerleri oluşturulmadı.  Van’da böylesi geniş ürün yelpazesi olan reyon ilk defa oluşturuluyor. Buda biz Çölyak hastaları için sevindiri bir durumdur. Bir kez daha böylesi bir sosyal sorumluluk projesine imza atan Yaka Marketler Zinciri Yönetimine teşekkür ederim.

 

Van Çölyakla Yaşam Derneği Başkan Yardımcısı Sibel Yıldızbaş ise, ‘’ Van’da yerel bir marketler zincirinin Glutensiz ürün reyonu oluşturması bizleri çok sevindirmiştir. Bizler hastalarımıza yardımcı olmak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Fakat hastalarımız yaptığımız bu tarz çalışmalara yeteri kadar destek vermemektedir. Buda bizleri oldukça üzmektedir. Dernek Üyelerimiz Yaka Market İskele Şubesindeki Glutensiz Ürün Reyonundan gönül rahatlığı ile birlikte alışverişlerini yapıp destek olmaları gerekmektedir’’ dedi.