YAKA MARKETLER ZİNCİRİ TARAFTARA FORMA HEDİYE ETTİ

YAKA MARKETLER ZİNCİRİ TARAFTARA FORMA HEDİYE ETTİ
YAKA MARKETLER ZİNCİRİ TARAFTARA FORMA HEDİYE ETTİ

Yaka Marketler Zinciri, kentimizin tek profesyonel takımı olan Vanspor Futbol Kulübü taraftarlarına forma hediye etti.


Van’da 9 Şubesi ile Van halkına hizmet veren Yaka Marketler Zinciri kentimizde farkındalık yaratmak adına  Vanspor Forması alarak taraftarlara dağıttı. Spor Kulüplerine yardım kampanyalarında farkındalık oluşturmak adına Yaka Marketler Zinciri Vanspor forması alarak kulübe destek oldu. Alınan formalar Karakobralar ve Gölkentliler taraftar gruplarına verilerek dağıtımı sağlandı.  

 

Vanspor Taraftarına Forma dağıtımı toplantısında konuşan Yaka Marketler Zinciri Genel Müdürü Bilal Karaman, ‘’Bizler yerel esnaf olarak her zaman ilimizin kalkınması için çaba sarf ediyoruz. Bu çabamız ile birlikte spor alanlarına da zaman zaman destek oluyoruz. Desteğimiz bu sefer Vanspor Futbol Kulübüne oldu. İlimizin tek profesyonel takımı olan Vanspor Kulübünden forma alarak destek olmak istedik. Aldığımız formaları Taraftar Derneklerimize teslim edip dağıtımını sağladık. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletirim’’ dedi.

Karakobralar Taraftar Derneği Başkanı Ercan Dülger ve Gölkentliler Derneği Başkanı Nevzat Aslan hediye verilen formalardan dolayı Vanspor taraftarı adına Yaka Marketler Zincirine teşekkür etti.