YAKA’DAN İNDİRİM KAMPANYASI

YAKA’DAN İNDİRİM KAMPANYASI
YAKA’DAN İNDİRİM KAMPANYASI

Ülkemizde yaşanan Koronavirüsü vakasının olduğu açıklanınca özellikle alışveriş sektöründe ciddi bir hareketlenmeye neden oldu. Yaşanan bu hareketlenme ile birlikte fırsatçılığa mahal vermemek adına Yaka Marketler Zinciri indirim kampanyası başlattı.

Van’da 9 Şubesi ile hizmet veren Yaka Marketler Zinciri Ülke genelinde alışveriş sektöründe oluşan fırsatçılığa mahal vermemek adına indirim kampanyası başlattı. Yaka Marketler Zinciri birçok üründe 7 gün boyunca indirim yapacağını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yaka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman, ‘’ Ülkemizde yaşanan Koronavirüsü nedeni ile halkımızın Gıda ve Temizlik Ürünlerine her zamankinden daha fazla rağbet göstermesi nedeniyle, Kamuoyunda fiyatların yükseltildiği ile ilgili çeşitli iddialar dolaşmaktadır. Van özelinde Yaka Marketler Zinciri olarak şubelerimizde satışa sunulan hiçbir üründe herhangi bir fiyat artışı söz konusu değildir. Gerek tedarikçilerimiz olan toptancılar, gerekse de Yaka Marketler Zinciri olarak halkımızın alım gücünü esas alan misyonumuz ile birlikte reyonlarımızda ki ürün satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik söz konusu değildir. Aynı zamanda 14-22 tarihleri arasında indirim günleri başlattık. Tüm halkımızı indirim günlerimizde şubelerimize bekleriz’’ dedi.