YAKA MARKET İSİM TESCİL BELGESİNİ ALDI

YAKA MARKET İSİM TESCİL BELGESİNİ ALDI
YAKA MARKET İSİM TESCİL BELGESİNİ ALDI

Van’ın yeni nesil markası olan ve kısa bir sürede markalaşan Yaka Marketler Zinciri İsim Tescilini yaparak belgesini aldı.

 

Van’ın en büyük Market Zinciri olan Yaka Marketler Zinciri ‘’YAKA’’ ismini tescilledi.  4B Yazılım Bilgi Teknolojileri Şirketi’in verdiği danışmanlık hizmeti ile başvurulan Marka Tescili onaylandı. 4B Yazılım Bilgi Teknolojileri firma yetkilileri Bilgin Berge ve Olgucan Güden, Yaka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman’ı ziyaret ederek, marka tescil belgesini takdim ettiler.

 

Van’da son dönemlerde Firmaların Markalaşma yolunda ciddi adımlar attığını dile getiren 4B Yazılım Bilgi Teknolojileri Şirketi yetkilisi Bilgin Berge, ‘’Van bölgesindeki işletmeleri markalaştırmak için Şirket olarak ciddi bir yoğunluk içindeyiz. Özellikle Vanlı Firmalarımızın Markalaşma adına ciddi bir talepleri var. Bizler 4B Yazılım olarak bu taleplere karşılık vererek firmalarımızın kısa bir sürede markalaşmasını sağlamaktayız. Geçen sene 9 şube ile hizmete başlayan ve bu sene de 10’uncu Şubesini hizmete açan Van’ın en büyük Market Zinciri olan Yaka Marketler Zinciri’nin resmi olarak markalaşmasında danışmanlık etmiş olmanın mutluluğu yaşıyoruz. Marka Başvurusu onaylanan Yaka Marketler Zincirinin Tescil Belgesini taktim ettik. Memleketimize Hayırlı olsun” dedi.

 

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman, ‘’ Van’ın en büyük Market Zinciri olarak Vanlı Firmaların Markalaşmasını çok önemsiyoruz. Yaka Marketler Zinciri olarak 10 Şube ile hizmete başlayarak kendi firmamızı markalaştırmak adına ciddi çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar doğrultusunda ise ‘’YAKA’’ ismini tescil ederek Marka Tescili Belgemizi aldık. Memleketimize hayırlı olsun’’ dedi.