YAKA MARKETLER ZİNCİRİ 11. ŞUBESİNİ AÇTI

YAKA MARKETLER ZİNCİRİ 11. ŞUBESİNİ AÇTI
YAKA MARKETLER ZİNCİRİ 11. ŞUBESİNİ AÇTI

Geçtiğimiz Yıl Van’da Perakende sektöründe hizmet vermeye başlayan ve kısa bir sürede isminden söz ettiren Yaka Marketler Zinciri, 11. Şubesini hizmete açtı.

Perakende Sektöründe Van’da markalaşan ve kısa bir sürede kalitesine kalite katan, isminden sıkça söz ettiren Yaka Marketler Zinciri 11. Şubesini Edremit Yeni TOKİ’lerde Hizmete açtı. Van’ın en büyük Yerel Market Zincirlerinden biri olan Yaka Marketler Zinciri Şube sayısını arttırarak istihdam alanını da genişletti.

Yeni açılan Şube ile ilgili bilgiler veren Yaka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman, ‘’ Geçtiğimiz Yıl 9 Şube ile Van’da kendi markamız olan Yaka Marketler Zincirini Van Halkının hizmetine açtık. Pandemi dönemi olmasına rağmen belirlenen kurallar ve çalışma saatleri ile birlikte halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Van Halkına sunduğumuz hizmet dışında alışveriş sektöründe şube sayımızı arttırarak istihdam alanlarını da genişletmeyi hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda belirlediğimiz bölgelerde yeni şubeler açıyoruz. Halkımızın alım gücüne katkı sağlamak adına zaman zaman çeşitli indirim kampanyaları düzenlemekteyiz. Halkımızın alım gücüne etki edebilmek adına ve vatandaşlarımızın şubelerimize daha rahat ulaşım sağlaması için, ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni şube açma çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Edremit Yeni Toki 13. Etapta 11. Şubemizi hizmete açtık. İstihdam alanlarını genişletme açısından başlattığımız şubeleşme çalışmalarımız devam edecek. Market Zincirimize yeni halkalar eklemeye devam edeceğiz.’’ Dedi.